Over mij

 

Ideeen

Wat is er allemaal te verkrijgen?

Gedetailleerd

1 op 1 vanuit de werkelijkheid. Wat een details!

Bouwpakket

Van veel stukjes een perfect model maken.

Scalemodelproducts

Het maken van schaalmodellen is een aparte ervaring. Het beginnen met alleen maar talloze stukjes en eindigen met een fraai model, gevormd met de extra’s van de producten op deze website. Heerlijk relaxen!

Nadat ik na jaren weer het modelgouwen begonnen was vile het mij op hoeveel mogelijkheden en materialen er nu op de markt zijn. Dit bracht mij ertoe om wat spullen van Legend, Star en Archer te importeren en een webwinkel mee te beginnen.

De winkel kwam er alleen dit bleek teveel tijd in beslag te nemen om het tot een groot succes te maken. Ik heb op deze site mijn producten staan die ik momenteel nog in bezit heb. Zoek je wat en wil je het kopen? Maak dan gebruik van de winkel, betaal vooraf en ik stuur het direct op.

Modelbouwen is weer mijn hobby. Na jaren de draad weer opgepakt. Wat is er veel mogelijk en wat een aanbod. Geweldig.

Neem eens een kijkje op mijn site over de modellen. Klik op onderstaande foto.

Top merken

Producten

Verkocht

Tevreden klanten

In de winkel

Maak je keuze en gooi in je winkelmand.

Legend Productions

Deze fabrikant uit Zuid Korea heeft een scale aan gedetailleerde sets. Oa. die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld een tank helemaal te “pimpen”.

Star Decals

Deze fabrikant uit Zweden heeft een scale aan gedetailleerde decal sets. Honderden vellen met decals in detail. Je model ziet er opeens echt uit.

Archer Fine Decals

Deze fabrikant uit de USA heeft een scale aan gedetailleerde decal sets. Een goede kwaliteit decal. Je model krijgt hiermee een echt uiterlijk.

Dé plek voor de modelbouwer

Neem contact op

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op!

4 + 7 =

Contact

sales@scalemodelproducts.com